Sotiris Baby Food

Një krem shumë i shëndetshëm per te vegjelit tuaj

Një krem shumë i shëndetshëm per te vegjelit tuaj që përmban tershere dhe fruta, mund të zëvendësojë mjaft mirë kremrat e gatshëm , si kremi i orizit etj, që gjenden në treg.Perberesit:– 3 lgj tershere të bluar imët në mikser,– 1 mollë mesatare të ëmbël të prere në kuba të vegjël,– 1 grusht boronica te …

Një krem shumë i shëndetshëm per te vegjelit tuaj Read More »

A e dini që…

A e dini që gjatë shtatzanisë më të shumtat e femrave depozitojnë afërsisht 2-4 kile dhjam, i cili më tej do përdoret që të ofrojë një pjesë të energjisë shtesë që ju nevojitet gjatë laktacionit. Është përllogaritur që përqindja e yndyrës që depozitohet jep 200-300 kalori në ditë gjatë një periudhe laktacioni 3 mujor .Por …

A e dini që… Read More »

A e dini që…

A e dini që gjatë shtatzanisë më të shumtat e femrave depozitojnë afërsisht 2-4 kile dhjam, i cili më tej do përdoret që të ofrojë një pjesë të energjisë shtesë që ju nevojitet gjatë laktacionit. Është përllogaritur që përqindja e yndyrës që depozitohet jep 200-300 kalori në ditë gjatë një periudhe laktacioni 3 mujor .Por …

A e dini që… Read More »

Perse kembengul qe gjate periudhes se gjidhenies…

Perse kembengul qe gjate periudhes se gjidhenies, duhet te rezervoni qumesht gjiri ne ngrirje, per nje moment te dyte?!🍼🍼Po ju permend disa arsye:– Normalisht qe qumeshti i gjirit, gjate ngrirjes, humbet antitrupat, por kjo nuk do te thote qe kemi humbje ne elemente te tjere si proteinat, karbohidratet apo yndyrnat.– Vjen nje moment qe femija …

Perse kembengul qe gjate periudhes se gjidhenies… Read More »

Perse kembengul qe gjate periudhes se gjidhenies…

Perse kembengul qe gjate periudhes se gjidhenies, duhet te rezervoni qumesht gjiri ne ngrirje, per nje moment te dyte?!🍼🍼Po ju permend disa arsye:– Normalisht qe qumeshti i gjirit, gjate ngrirjes, humbet antitrupat, por kjo nuk do te thote qe kemi humbje ne elemente te tjere si proteinat, karbohidratet apo yndyrnat.– Vjen nje moment qe femija …

Perse kembengul qe gjate periudhes se gjidhenies… Read More »

𝗥𝗿𝗶𝘁𝗷𝗮 𝗲 𝗳ë𝗺𝗶𝗷ë𝘃𝗲 𝘁ë 𝘀𝗵ë𝗻𝗱𝗲𝘁𝘀𝗵ë𝗺: 𝗸ë𝘀𝗵𝗶𝗹𝗹𝗮 𝘂𝘀𝗵𝗾𝗶𝗺𝗼𝗿𝗲 𝗽ë𝗿 𝗽𝗿𝗶𝗻𝗱ë𝗿𝗶𝘁 𝗲 𝗳ë𝗺𝗶𝗷ë𝘃𝗲 𝗻𝗴𝗮 𝟯 𝗱𝗲𝗿𝗶 𝗻ë 𝟱 𝘃𝗷𝗲ç

𝗥𝗿𝗶𝘁𝗷𝗮 𝗲 𝗳ë𝗺𝗶𝗷ë𝘃𝗲 𝘁ë 𝘀𝗵ë𝗻𝗱𝗲𝘁𝘀𝗵ë𝗺: 𝗸ë𝘀𝗵𝗶𝗹𝗹𝗮 𝘂𝘀𝗵𝗾𝗶𝗺𝗼𝗿𝗲 𝗽ë𝗿 𝗽𝗿𝗶𝗻𝗱ë𝗿𝗶𝘁 𝗲 𝗳ë𝗺𝗶𝗷ë𝘃𝗲 𝗻𝗴𝗮 𝟯 𝗱𝗲𝗿𝗶 𝗻ë 𝟱 𝘃𝗷𝗲çMe poshte po ju japim nje liste me keshilla se si te kujdeseni per ushqyerjen e shendetshme te me te vegjelve te shtepise, femijeve nga 3-5 vjec.1. Perdorni teorine ‘Ndarja e pergjegjesive ne tavoline’Ndarja e pergjegjesive ne tavoline, ben …

𝗥𝗿𝗶𝘁𝗷𝗮 𝗲 𝗳ë𝗺𝗶𝗷ë𝘃𝗲 𝘁ë 𝘀𝗵ë𝗻𝗱𝗲𝘁𝘀𝗵ë𝗺: 𝗸ë𝘀𝗵𝗶𝗹𝗹𝗮 𝘂𝘀𝗵𝗾𝗶𝗺𝗼𝗿𝗲 𝗽ë𝗿 𝗽𝗿𝗶𝗻𝗱ë𝗿𝗶𝘁 𝗲 𝗳ë𝗺𝗶𝗷ë𝘃𝗲 𝗻𝗴𝗮 𝟯 𝗱𝗲𝗿𝗶 𝗻ë 𝟱 𝘃𝗷𝗲ç Read More »

Pureja e meposhtme eshte nje opsion shume i thjeshte dhe i shijshem per femijet tuaj.

Pureja e meposhtme eshte nje opsion shume i thjeshte dhe i shijshem per femijet tuaj. Permban molle, boronice, kanelle dhe kungulleshke.Mos u cudisni nga kombinimi pasi shija eshte shume e mire dhe jemi te sigurt qe femijet tuaj do ta pelqejne shume .Perberesit:📍½ flxh caji boronica te fresketa ose te ngrira,📍1 molle,📍1 kungulleshke,📍¼ luge caji …

Pureja e meposhtme eshte nje opsion shume i thjeshte dhe i shijshem per femijet tuaj. Read More »

Shopping Cart