5 pyetjet e mia

Ky sherbim synon ti jape pergjigje,pyetjeve me te shpeshta qe mund te keni ne lidhje me rregjimin ushqimor.
KUJDES! Pergjigjet do te jete te shkurtra dhe nuk do te  permbajne menu te plota dietologjike.
Me poshte po ju paraqesim 1 shembull sesi do te jene pyetjet dhe pergjigjet:
 -Sa vakte duhet te konsumoj gjate dites?
-Gjate dites duhet te konsumoni 5 vakte, nga te cilat 3 do te jene vaktet kryesore si: mengjesi,dreka,darka dhe dy mesvaktet,te cilat do te jene midis vakteve kryesore me nje distance kohore 2 deri ne 3 ore.
Mundohuni qe  vaktet te perfshijne produkte nga te gjitha grupet ushqimore si psh:
-vakti ideal =1 fete buke thekre +30 gr djathe te bardhe + 1 frut+1 luge gjelle avokado.(permban karbohidrate,proteina,yndyrna te shendetshme)
-vakti i gabuar= 1fete buke me marmallate + 1 frut.( permban sasi te larte sheqernash)
 Ju vijme ne ndihme duke ju dhene keshilla te shkurtra dhe precize,te cilat do te jene te vertetuara shkencerisht ,per gjithcka qe ju nevojitet te dini rreth rregjimit ushqimor te shendetshem.

Per cdo informacion kontaktoni ne numrat tane te kontaktit 0683925352 / 0686085454

Merr paketen 5 pyetjet e mia

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart