KONSULTA DIETOLOGJIKE PER SHTIM PESHE

Shtimi i peshes , eshte nje sfide po aq e rendesishme dhe ndoshta pak me e veshtire se humbja e peshes.

Nese per humbjen e peshes ne i referohemi nje vlere mesatare te vendosur nga OBSH, per shtimin e peshes nuk e kemi nje vlere mestare, sepse shtimi i peshes eshte shume individual.

Regjimet ushqimore per shtimin e peshes, zhvillohen fizikisht ne klinikat tona ne qytetin e Korces dhe Elbasanit, por edhe online.

Jane regjime te personalizuara qe perfshijne 5 vaktet e dites per 7 dite te javes.

Ushqimet jane te shendetshme dhe qe ju i gjeni lehtesisht ne treg.

Per cdo informacion kontaktoni ne numrat tane te kontaktit 0683925352 / 0686085454

Ju mirepresim!

Merr Konsulten

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart