KONSULTA DIETOLOGJIKE PER SHTATZANI

Shtatzania eshte nje nga periudhat me te bukura dhe delikate ne jeten e nje femre. Eshte nje nga periudhat ku ushqimi duhet te jete me i kontrolluar se kurre. Natyrisht qe per disa arsye te rendesishme:

  1. Merrni vlerat e duhura ushqyese per ju dhe foshnjen tuaj.
  2. Mbani nen kontroll peshen.
  3. Merrni sasine e duhur ushqimore per te 3 tremujorshat duke  qendruar larg abuzimit.
  4. Shtoni peshen ideale gjate gjithe shtatzanise.
  5. Zhvilloni nje shtatzani te shendetshme persa i perket menyres se te ushqyerit.

Per te marre me teper informacion mbi konsultat fizike gjate shtatzanise ose online gjate shtatzanise , mund te telefononi ne numrat tane te kontaktit 0699917187.

Per te blere artikullin ne lidhje me ushqyerjen e shendetshme gjate shtatzanise, sasine e mineraleve, vitaminave dhe ushqimet qe duhen konsumuar  gjate gjithe shtatzanise, mund te telefononi ne numrat tane te kontaktit 0686085454 dhe  0683925352 ose te merrni  online konsuten duke klikuar  ne butonin me poshte.


Merr Konsulten

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart