KONSULTA DIETOLOGJIKE PER SHTATZANI

KONSULTA DIETOLOGJIKE PER SHTATZANI

\"\"

Shtatzania eshte nje nga periudhat me te bukura dhe delikate ne jeten e nje femre. Eshte nje nga periudhat ku ushqimi duhet te jete me I kontrolluar se kurre. Natyrisht qe per disa arsye te rendesishme:

  1. Merrni vlerat e duhura ushqyese per ju dhe foshnjen tuaj.
  2. Mbani nen kontroll peshen.
  3. Merrni sasine e duhur ushqimore per te 3 tremujorshat duke  qendruar larg abuzimit.
  4. Shtoni peshen ideale gjate gjithe shtatzanise.
  5. Zhvilloni nje shtatzani te shendetshme persa I perket menyres se te ushqyerit.

Per te marre me teper informacion mbi konsultat fizike gjate shtatzanise (klikoni ketu) ose online gjate shtatzanise  (klikoni ketu) , ose mund te telefononi ne numrat tane te kontaktit 0699917187.

Per te blere artikullin ne lidhje me ushqyerjen e shendetshme gjate shtatzanise, sasine e mineraleve, vitaminave dhe ushqimet qe duhen konsumuar/sasine e tyre gjate gjithe shtatzanise, klikoni ketu.

Merr Konsulten

Rreth Meje

\"\"

Informacioni rreth dietologes…

Instagram:

@stavrula_dietplan
Shopping Cart