Konsulta Online

Shikoni te gjithe konsultat online.

Kryeni konsulten tuaj online

Receta

Recete gatime per femije dhe te rritur gjithashtu dhe receta embelsirash

Receta te shendetshme
andiduhanxhiu2

Light Cheesecake 😋

Light Cheesecake 😋 Nje embelsire e fresket ,e shpejt,e shendetshme dhe shume e shijshme!Provojeni ,do ju pelqeje jashte mase ..😍Perberesit per 3 racione :🔸️8 biskota

Read More »
Receta te shendetshme
andiduhanxhiu2

𝑬𝒎𝒃𝒆𝒍𝒔𝒊𝒓𝒆 𝒆 𝒇𝒕𝒐𝒉𝒕𝒆/ 𝑨𝒌𝒖𝒍𝒍𝒐𝒓𝒆 𝒎𝒆 𝒃𝒊𝒔𝒌𝒐𝒕𝒂 𝑶𝒓𝒆𝒐 𝙆𝙪𝙟𝙙𝙚𝙨!…

𝑬𝒎𝒃𝒆𝒍𝒔𝒊𝒓𝒆 𝒆 𝒇𝒕𝒐𝒉𝒕𝒆/ 𝑨𝒌𝒖𝒍𝒍𝒐𝒓𝒆 𝒎𝒆 𝒃𝒊𝒔𝒌𝒐𝒕𝒂 𝑶𝒓𝒆𝒐𝙆𝙪𝙟𝙙𝙚𝙨: 𝙀𝙢𝙗𝙚𝙡𝙨𝙞𝙧𝙖 𝙚 𝙢𝙚𝙨𝙞𝙥𝙚𝙧𝙢𝙚 𝙣𝙪𝙠 𝙚𝙨𝙝𝙩𝙚 𝙙𝙞𝙚𝙩𝙞𝙠𝙚. 𝙋𝙤𝙧 𝙣𝙚𝙨𝙚 𝙙𝙚𝙨𝙝𝙞𝙧𝙤𝙣𝙞 𝙩𝙚 𝙨𝙪𝙧𝙥𝙧𝙞𝙯𝙤𝙣𝙞 𝙙𝙞𝙠𝙚, 𝙖𝙥𝙤 𝙩𝙚 𝙠𝙚𝙣𝙖𝙦𝙣𝙞 𝙢𝙞𝙦𝙩𝙚 𝙩𝙪𝙖𝙟, 𝙚𝙨𝙝𝙩𝙚

Read More »

Instruktori me i mire i
trupit tuaj eshte mendja
juaj!!!

Artikuj

Ndiqni artikujt e postuar se fundmi ne Blog

Artikuj
andiduhanxhiu2

Qumeshti i gjirit…

Duke marre parasysh nenat e reja dhe vajzat ne pritje te embel, me poshte keni disa udhezime qe do ju ndihmojne per te grumbulluar dhe

Read More »
Artikuj
andiduhanxhiu2

LENG FRUTASH VS FRUTA

LENG FRUTASH VS FRUTA – Ke duhet të zgjidhni dhe pse?👉 Është e sigurt që një gotë lëng i freskët frutash, përmban pothuajse gjithë sasinë

Read More »

Beni 5 pyetjet tuaja

Shopping Cart