Receta per te rritur

5 pyetjet e mia

Ky sherbim synon ti jape pergjigje,pyetjeve me te shpeshta qe mund te keni ne lidhje me rregjimin ushqimor. KUJDES! Pergjigjet do te jete te shkurtra

Read More »

Receta per femije

Ju tashmë e dini që unë jam një nënë e re dhe përveç pasionit për kuzhinën, po eksploroj dhe receta për fëmijë. Shpesh herë përgatis

Read More »

A e dini që…

A e dini që gjatë shtatzanisë më të shumtat e femrave depozitojnë afërsisht 2-4 kile dhjam, i cili më tej do përdoret që të ofrojë

Read More »

A e dini që…

A e dini që gjatë shtatzanisë më të shumtat e femrave depozitojnë afërsisht 2-4 kile dhjam, i cili më tej do përdoret që të ofrojë

Read More »
Shopping Cart