KLINIKA DIET PLAN

Misioni yne eshte te
kujdesemi per shendetin
tuaj!

RRETH MEJE ...

Nisa rrugetimin tim drejt dietologjise dhe nutricionit, ndoshta qe ne moshe te hershme, teksa shihja ne revista trupa te rregullt dhe te bukur.

Duke u kujdesur per ushqimin tim dhe duke kryer aktivitet fizik, arrita te merrja me teper informacion dhe te perfshihesha cdo dite e me shume ne fushen e dietologjise, duke tejkaluar mendimet e mia thjesht per pamjen fizike por duke kuptuar sesa i rendesishem eshte ushqimi ne stilin e shendetshem te jeteses.

Kjo beri qe pasioni im mbi ushqyerjen e shendetshme dhe rolin e saj e te zhvillohej akoma me teper ,gje qe solli ndjekjen e fakultetit te dietologjise ne universitetin e Larises ne nivelin bachelor per nje periudhe 4 vjecare.

Me pas , per nje periudhe 6 mujore kam zhvilluar ne spitalin shteteror ‘ LAIKO’ ne Athine.

Ketu u njoha me shume raste pacientesh, te cilet nuk kishin nevoje thjesht per dieta per humbje peshe, por per regjime ushqimore patologjike, per persona qe vuanin nga diabeti, kolesteroli, apo ishin post operacioni. Me persona qe kishin kryer transplante organesh, qe vuanin nga semundje te renda kancerogjene, qe ndodheshin ne reanimacion etj.

Ndersa ne vitin 2018 mora titullin :

‘Diabetes Education and Management /National and Kapodistrian University of Athens.

Kjo ka qene nje eksperience qe me ka rritur shume profesionalisht dhe ben qe sot ne kliniken Diet Plan te ofrohen sherbime per personat qe vuajne nga diabeti dhe tipet e tij te ndryshme.

Ne vitin 2019-deri më sot nisa masterin shkencor per dietologji klinike ne Universitetin e Mjekesise ‘ARISTOTELI’ ne Selanik dhe mora titullin MSc. Clinical.

Sot titulli im eshte:

‘ STAVRULA POSTECI – MSc Clinical – Medicial Nutrition Aristotle University of Thessaloniki – School of Medicine’ .

Pas lindjes se birit tim, Sotiris, ne veshtiresite e mia si nene e re, vura re se nuk isha e vetmja. Shume nena te reja nuk orientoheshin dot drejt regjimeve ushqimore te shendetshme per te veten e tyre, por edhe per femijet. Kujdesi foshnjnor eshte art me vete, keshtu qe nxitur dhe nga situata ne te cilen une ndodhesha, por dhe shume nena te reja, vendosa qe te kryej specializim ne nutricion pediatric. Keshtu qe Diet Plan, ofron edhe per nenat e reja, konsulta dietologjike pediatrike. Aktualisht une mbaj titullin:

                                                        ‘Master Nutritionist In Pediatric Nutrition’

STAVRULA DIETPLAN

NJIHUNI ME AMBIENTET TONA

Ne vitin 2014 u riktheva ne Shqiperi , ne qytetin e Korces pas nje experience pune 2-3 vjecare ne Greqi dhe krijuam kliniken Diet Plan. Nje klinike e vogel , te cilen e rritem me shume deshire dhe perkushtim edhe ne qytetin e Elbasanit ne vitin 2017. Sherbimet tona lidhen me fushen e dietologjise dhe nutricionit. Ne ofrojme:
– KONSULTA DIETOOLOGJIKE FIZIKE.
– KONSULTA DIETOLOGJIKE PER DOBESIM.
– KONSULTA DIETOLOGJIKE PER SHTIM PESHE.
– USHQIMI SHERBIM TAXI NE KORCE DHE ELBASAN.
– KONSULTA DIETOLOGJIKE PER PATOLOGJI (ANEMI, DIABET, TENSION).
– KONSULTA DIETOLOGJIKE PER SHTATZANI.
– KONSULTA DIETOLOGJIKE PER LAKTACION.
– KONSULTA DIETOLOGJIKE PER FEMIJE.
– REGJIME USHQIMORE TE SHENDETSHME.
– MATJE TE PARAMETRAVE TRUPORE.
Sot, klinika Diet Plan , ka shtrirje fizike ne 2 qytete dhe numeron rreth 2000 kliente fizike ne zyre qindra kliente online nga e gjithe bota. Jemi ende duke perparuar per te sjelle tek ju sherbime te reja dhe tejet efikase. Ju mirepresim te gjitheve, fizikisht ne qytetin e Korces dhe Elbasanit dhe nga cdo cep i botes nepermjet konsultave online.

JEMI TE LUMTUR QE JU NA BESONI SHENDETIN TUAJ!

Certifikime & Diploma

Shopping Cart