KONSULTA DIETOLOGJIKE ONLINE

Ndiheni gati për te permiresuar stilin tuaj jeteses por ju duhet ndihma e një profesionisti?

Doni te ushqeheni shendetshem dhe te humbni peshe, por nuk jetoni ne qytetet ku ne2 kemi klinikat fizike?

Jeni shtatzane ose ne periudhen e laktacionit dhe deshironi te dini sesi duhet te ushqeheni per te marre te gjitha vlerat ushqyese per ju dhe te vegjelit tuaj?

Vuani nga semundje patologjike dhe jeni te lodhur nga medikamentet, keshtu qe mendoni se ka ardhur koha te beni ushqimin medikamentin tuaj kryesor?

Femija juaj është nen peshe ose mbi peshe?

Na keni perzgjedhur ne, si bashkeshoqeruesin tuaj ne rrugetimin e permiresimit!

Ju falenderojme dhe ju premtojme qe do japim me te miren tone, nepermjet konsultave online.

Por si kryhet konsulta dietologjike:

Hapi i pare eshte kryerja e analizave. Nje check – up i plote do ju njohe me teper me gjendjen tuaj shendetsore. Analizat ju ndihmojne per te plotesuar sa me sakte formularin, qe te mund te perpilojme dieten mbi gjendjen tuaj shendetesore

Hapi i dyte eshte plotesimi I formularit me te dhenat tuaja reale virtualisht . Ne kete forme ne njihemi virualisht me ju dhe ju jeni nje nga miqte e rinj te klinikes sone.

Hapi i trete eshte perpilimi i dietes nga dietologia. Nje diete e personalizuar, bazuar mbi te dhenat tuaja, per te arritur rezultatin e deshiruar.

Hapi i katert eshte marrja e udhezimeve per te ndjekur dieten tuaj.

Hapi i peste, eshte bashkepunimi yne me pyetje- pergjigje mbi gjithcka te paqarte qe ju do te keni gjate gjithe muajit qe do te ndiqemi se bashku.

Hapi i gjashte, eshte rezultati i kenaqshem qe ne dhe ju presim.

Do te jemi te lumtur qe kemi bashkepunuar.

Nese ju ben skeptike pyetja :

A jane jane konsultat diete online njesoj te efektshme me konsultat fizike dhe kane te njejtin rezultat?

SIGURISHT QE PO.

Njesoj si tek konsultat fizike, renia e peshes do të jete 2 kg – 4kg në muaj. Nje renie mesatare, e lejuar nga Organizata Boterore e Shendetesise, e cila nuk ju shkakton asnje problem shendetesor.

Ndersa nese i referohemi shtimit te peshes, ai eshte tejet individual dhe do te thote se per personin te ndryshem, shtimi i peshes eshte i ndryshem.

Per cdo informacion kontaktoni ne numrat tane te kontaktit 0683925352 / 0686085454

 

 

Merr Konsulten

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart