KONSULTA DIETOLOGJIKE FIZIKE

Konsultat dietologjike fizike , zhvillohen ne dy klinikat tona ne qytetin e Korces dhe Elbasanit.

Por si zhvillohet nje konsulte dietologjike dhe cilat jane hapat qe duhet te ndiqen?

Hapi i pare – Paraprakisht do te ishte mire te kishit nje check up  te gjakut qe keni kryer keto 6 muajt e fundit, ose nese nuk e dispononi do te ishte shume mire ta kryenit para se te nisim procedurat per te perpiluar nje diete. Kjo na ndihmon per te pare gjendjen tuaj shendetesore.

Hapi i dyte – Do te leme disa dite perpara orarin e konsultes dhe ju do te llogarisni qe ate dite te jeni 4 ore esell pa konsumuar ushqim, kafe, uje ose cigare.

Hapi i trete – Do te vini ne klinike dhe do te plotesojme kartelen tuaj dietologjike.

Hapi i katert – Do te kryejme matjet ne aparature per te  pare masen dhjamore, masen muskulare etj.

Eshte kaq e thjeshte!!

Me pas:

Bazuar ne konsulten dietologjike , problemet shendetesore dhe matjet tek aparati, dietologia klinike perpilon dieten.

Dieta eshte e personalizuar dhe perfshin  5 vaktet e dites per 7 dite te javes.

 Kontrolli i dyte kryhet pas 2 javesh dhe ne fund te muajit kontrolli i trete.

Tek konsultat dietologjike fizike ne qytetin e Korces dhe Elbasanit ju mund te zgjidhni qe ushqimin ta gatuani vete ose te perfitoni sherbimin taxi te vaktit te drekes, darkes ose drekes dhe darkes, te cilin e sjellim kudo qe ndodheni ne keto 2 qytete.

Per cdo informacion kontaktoni ne numrat tane te kontaktit 0683925352 / 0686085454

Ju mirepresim!

Merr Konsulten

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart