Artikuj

LENG FRUTASH VS FRUTA

LENG FRUTASH VS FRUTA – Ke duhet tĂ« zgjidhni dhe pse?👉 ËshtĂ« e sigurt qĂ« njĂ« gotĂ« lĂ«ng i freskĂ«t frutash, pĂ«rmban pothuajse gjithĂ« sasinĂ« e frutave qĂ« duhet tĂ« konsumojmĂ« gjatĂ« ditĂ«s.Por, gjithashtu kijeni parasysh se pĂ«rmbajnĂ« mĂ« pak fibra dhe vitamina. (NĂ«se kalon shumĂ« kohĂ« pasi Ă«shtĂ« pĂ«rgatitur).PĂ«rkundrazi frutat e freskĂ«ta tĂ« cilat …

LENG FRUTASH VS FRUTA Read More »

Te konsumosh kos me 0% yndyre apo me 2% yndyre

Shpesh herĂ«, ju mĂ« pyesni nĂ«se Ă«shtĂ« mĂ« mirĂ« tĂ« konsumoni kos me 0% yndyrĂ« apo 2% yndyrĂ«?Kijeni parasysh se kur konsumoni kos me 2% yndyre, kryhet me mire perthithja e vitaminave A dhe D. Gjithashtu ju ndihmon te ndjeheni tĂ« ngopur sepse pĂ«rmban sasi yndyre dhe proteine.ÇfarĂ« mund tĂ« bĂ«ni nĂ«se nuk gjeni kos …

Te konsumosh kos me 0% yndyre apo me 2% yndyre Read More »

Te konsumosh kos me 0% yndyre apo me 2% yndyre

Shpesh herĂ«, ju mĂ« pyesni nĂ«se Ă«shtĂ« mĂ« mirĂ« tĂ« konsumoni kos me 0% yndyrĂ« apo 2% yndyrĂ«?Kijeni parasysh se kur konsumoni kos me 2% yndyre, kryhet me mire perthithja e vitaminave A dhe D. Gjithashtu ju ndihmon te ndjeheni tĂ« ngopur sepse pĂ«rmban sasi yndyre dhe proteine.ÇfarĂ« mund tĂ« bĂ«ni nĂ«se nuk gjeni kos …

Te konsumosh kos me 0% yndyre apo me 2% yndyre Read More »

Ushqim për rritjen e masës muskulare

Ushqim pĂ«r rritjen e masĂ«s muskulareShtimi i peshes nepermjet rritjes nĂ« masĂ«n muskulare, qe stimulohet kryesisht nga stervitja me rezistenca (stervitje me peshĂ«) mund tĂ« lidhet me pĂ«rfitime shĂ«ndetĂ«sore tĂ« tilla si : rritja e densitetit te kockave, rritja e forces dhe energjise te sportistĂ«t, ndihmon ne permiresimin e funksioneve te zemres.Per te arritur rritjen …

Ushqim pĂ«r rritjen e masĂ«s muskulare Read More »

Dhurata 🎁 e Diet Plan per kete fundvit eshte DIETA ANTICELULIT

Dhurata 🎁 e Diet Plan per kete fundvit eshte DIETA ANTICELULIT, e cila perdoret per te reduktuar dhe permiresuar pamjen e celulitit por edhe per te eleminuar ndonje kg te marre gjate festave.Dieta nuk permban sasi te larta karbohidratesh, por fokusohet tek proteinat,vitaminat , mineralet dhe fibrat, e marra nga frutat, perimet dhe dritherat integrale.Kujdes:❗ …

Dhurata 🎁 e Diet Plan per kete fundvit eshte DIETA ANTICELULIT Read More »

NjĂ« gotĂ« alkool nĂ« darkĂ«? đŸ·đŸ„‚

NjĂ« gotĂ« alkool nĂ« darkĂ«? đŸ·đŸ„‚NjĂ« gotĂ« tjetĂ«r nĂ« daljet me miqtĂ« dhe gjatĂ« netĂ«ve tĂ« dimrit nĂ« karantinĂ«?Kjo dashuri kaq \”e brishtĂ«\” pĂ«r njĂ« produkt si alkooli, Ă«shtĂ« mjaftueshĂ«m kalorike pĂ«r njĂ« regjim tĂ« shĂ«ndetshĂ«m ushqimor, kĂ«shtu qĂ« kujdes me abuzimin!NjĂ« gotĂ« alkool, nuk Ă«shtĂ« thjesht \”njĂ« gotĂ« alkool\”!.

Shopping Cart