Te konsumosh kos me 0% yndyre apo me 2% yndyre


Shpesh herë, ju më pyesni nëse është më mirë të konsumoni kos me 0% yndyrë apo 2% yndyrë?
Kijeni parasysh se kur konsumoni kos me 2% yndyre, kryhet me mire perthithja e vitaminave A dhe D. Gjithashtu ju ndihmon te ndjeheni të ngopur sepse përmban sasi yndyre dhe proteine.
Çfarë mund të bëni nëse nuk gjeni kos me 2% yndyrë por gjeni kos me 0%?
Përdorni një truk të thjeshte;
Shtoni në kosin me 0% yndyrë fruta të thata, si arra, bajame, lajthi ose gjalpë kikiriku.
Kjo do të ndihmojë në perthithjen e vitaminave, të cilën e kemi të domosdoshëm .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart