REGJIM USHQIMOR I SHENDETSHEM

Ndjeheni konfuze se cfare duhet te konsumoni per te pasur nje regjim ushqimor te shendetshem?

Jeni ne peshen tuaj ideale por nuk dini se cfare te konsumoni gjate dites, sa vakte duhet te jene, sasine e duhur te karbohidrateve, proteinave apo porcionet e frutave dhe perimeve, konsumimin e mishit, peshkut, e per te gjithe ju skeptiket, konsumimin e embelsirave, te cilat lejohen ne nje regjim ushqimor te shendetshem.

Bazuar ne peshen tuaj, gjinine dhe rutinen ditore , ne ju orientojme drejt nje regjimi ushqimor te shendetshem, te cilit ju mund ti referoheni per te pasur nje stil jetese sa me te mire.

Ju vijme ne ndihme, me konsulta dietologjike per regjime ushqimore te shendetshme.

Udhezime sesi duhet te ushqeheni + nje regjim ushqimor i shendetshem , me kalori ditore si dhe cfare sasie apo porcionesh duhet te konsumoni , vjen ne emailin tuaj sapo te plotesoni formularin e meposhtem.

Ju mirepresim!

Per cdo informacion kontaktoni ne numrat tane te kontaktit 0683925352 / 0686085454

Merr Konsulten

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart