Sherbim TAXI

Sherbimi taksi mundesohet per qytetin e Korces dhe te Elbasanit.
Per tu bere pjese e sherbimit ne keto dy qytete kontaktoni ne numrat e meposhtem.
Ju mirepresim tashme me abonimet dhe paketat oferte tre mujore!
Shopping Cart