Ja si duket nje dreke dietike sherbim taxi!

Ja si duket nje dreke dietike sherbim taxi!
Ve bast qe kishit menduar dicka tjeter 😉
( Salmon + sallate me jeshilleqe + taliatele me perime dhe ullinj )

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart