Konsulta dietologjike per femije

Shpesh here nje nga problemet kryesore qe lidhet me femijet eshte kequshqyerja, e cila ka pasoje nenpeshen ose mbipeshen / obezitetin.

Qe nje femije te ushqehet shendetshem ne duhet patjeter qe te krijojme nje rregull ne rutinen e tyre ditore ne lidhje me ushqimin.

Nje regjim I ekulibruar, ku te jene te perfshire frutat dhe perimet, mishi dhe peshku, embelsirat e shendetshme dhe aktiviteti, do te rrisin nje femije te shendetshem.

Mos te harrojme qe pasojat e obezitetit jane dhe semundje patologjike te shfaqura ne moshe te hershme, si diabeti, kolesteroli, ose anemia. Shmangia e ketyre problemeve mund te kryhet vetem duke u ushqyer shendetshem.

Nese deshironi qe te vegjelit tuaj te marrin nje regjim ushqimor te shendetshem ose te behen pjese e nje diete te shendetshme per shtim ose eleminim te peshes, ju mirepresim ne klinike ose mund te beheni pjese e konsultave online . Gjithashtu mund te telefononi ne nr 0686085454 / 0683925352 ose mund te merrni konsulten online ne butonin me poshte.

Merr Konsulten

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart