KONSULTA DIETOLOGJIKE PER SEMUNDJE PATOLOGJIKE

Ushqimi eshte ilaci i shume problemeve tuaja shendetesore!

Nese vuani nga semundje patologjike si anemi, diabet, tension, kolesterol etj dhe deshironi te stabilizoni parametrat tuaja, njekohesisht edhe te humbisni peshe ose te shtoni , ju mirepresim per te kryer konsulten dietologjike patologjike ne kliniken tone ose nese nuk ndodheni prane nesh, mund te zgjidhni konsulten dietologjike online, per semundje patologjike. Paralelisht ju do te humbisni peshen qe deshironi, por njekohesisht do te stabilizoni dhe parametrat tuaja shendetesore.

Per cdo informacion kontaktoni ne numrat tane te kontaktit 0683925352 / 0686085454

Ju mirepresim!

Merr Konsulten

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart