KONSULTA DIETOLOGJIKE PER ULJEN E PESHES

Konsulta dietologjike per renien e peshes  zhvillohet online ose fizikisht ne zyre.

Konsultat dietologjike per renie te peshes  mund te zhvillohen dhe per persona te rritur dhe per femije.

Nese i referohemi termit ‘renie e shendetshme’, sipas OBSH, i referohemi nje vlere mesatare prej 2kg-4kg ne muaj. E thene ndryshe 0.5 kg – 1 kg ne jave.

Natyrisht qe kjo renie varet dhe nga pesha fillestare ne te cilen eshte pacienti para nisjes se dietes.

Dieta eshte e personalizuar dhe perfshin 5 vaktet e dites per 7 dite te javes.

Ju do te keni 2 menu dietologjike, ku secila do te ndiqet cdo 2 jave per nje muaj te plote.

Mos harroni qe dietat tona nuk ngjasojne si dieta, perkundrazi, ju do te dobesoheni duke konsumuar vakte te plote dhe te shendetshem.

Mos nguroni te na vizitoni ne klinikat tona fizike ne Korce ose Elbasan, ose online nga cdo cep i botes.

Per cdo informacion kontaktoni ne numrat tane te kontaktit 0683925352 / 0686085454

Ju mirepresim!

Merr Konsulten

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart