KRIOLIPOLIZA

Kriolipoliza-Mundesohet vetem per kliniken e qytetit te Elbasanit.

Ballafaqimi me peshën mund të jetë një sfidë e vërtetë dhe njerëzit kanë luftuar me të për dekada. Ndonjëherë, edhe dieta më agresive dhe programet e ushtrimeve nuk janë të mjaftueshme për të eleminuar përfundimisht disa kile të mbetura.

Nëse ushtroni rregullisht, ushqeheni siç duhet dhe akoma nuk shihni rezultate në stomak, krahë ose këmbë, Kriolipoliza  mund të jetë zgjidhja që ju nevojitet për tu parë dhe për tu ndjerë më mirë. Në mënyrë që të riformojë trupin, kriolipoliza eliminon, drejtpërdrejt masen dhjamore  ne zona specifike. Me miliona trajtime të suksesshme në të gjithë botën, Kriolipoliza mund të jetë mënyra perfekte për të formuar trupin tuaj ashtu si keni dashur gjithmonë.

Procesi i ftohtë i kriolipolizës kristalizon ose ngrin qelizat dhjamore nën lëkurë duke e lënë lëkurën të paprekur dhe duke shkaktuar vdekjen e qelizave dhjamore nënlëkurore. Kur këto qeliza zhduken, ato nxirren natyrshëm nga trupi, duke lënë pas vetëm lëkurë të lëmuar. Rregullimet e temperaturës monitorohen me kujdes për të parandaluar ngrirjen dhe dëmtimin e lëkurës, duke krijuar një proces plotësisht të sigurt që mund të eleminojë në mënyrë efektive yndyrnat që dieta dhe ushtrimet nuk munden. Provat tregojnë se rezultatet e trajtimit janë afatgjata, duke siguruar një mënyrë të shpejtë dhe të lehtë për tu dukur shumë më mirë.

Metoda përfiton nga fakti që qelizat dhjamore janë qenësisht të ndjeshme ndaj të ftohtit dhe, ndryshe nga qelizat e tjera, mund të shkatërrohen kur vihen në kontakt me to.

 Kur qelizat dhjamore ftohen, ato kristalizohen dhe më pas gradualisht lëshojnë lipidet. Kristalet e akullit shkatërrojnë membranën e qelizave dhjamore, duke bërë që ato të shpërthejnë.

Nepermjet konsumimit te 2.5l – 3l uje gjate dites, qelizat dhjamore dalin jashte nepermjet urinimit.

REZULTATET

Pas apoptozës natyrore, qelizat e vdekura të yndyrës eliminohen nga trupi nga sistemi limfatik dhe mëlçia. Qelizat e dhjamit do të absorbohen nga proceset natyrore të trupit për 1-3 muaj, ose 4-12 javë pas trajtimit.

Pas trajtimit, trashësia e shtresës dhjamore zvogëlohet ndërmjet 25 dhe 30% – në disa raste deri në 50%. Në varësi të trashësisë së indit dhjamor, kërkohen 1 deri në 4 trajtime. Idealisht, duhet të duhen 4 deri në 6 javë ndërmjet trajtimeve në një zone. Efektet e para të trajtimit shihen mesatarisht pas 4 javësh.

Ndërsa numri i qelizave dhjamore përcaktohet që në lindje, nuk do të prodhohen qeliza të reja yndyrore. Pra, qelizat dhjamore të zhdukura nuk mund të rikuperohen. Marrja e shtuar e kalorive pas trajtimit, megjithatë, mund të çojë në rritjen e qelizave yndyrore të mbetura dhe strukturën e shtresës së yndyrës, e cila gjithashtu do të zvogëlojë efektin e trajtimit. Prandaj, një mënyrë jetese e shëndetshme është e nevojshme për të ruajtur suksesin e Kriolipolizes.

Cmimi i kriolipolizes- 200 Euro –perfshin 3 seanca,per 1 zone te caktuar te trupit

Per te marre me teper informacion mbi kriolipolizen mund te telefononi ne numrat tane te kontaktit 0686085454 ose 0683925352.

Merr Konsulten

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart