Vakti i drekës shërbim taxi


Vakti i drekës shërbim taxi, për ditën e premte është menu tradicionale!
Të mbash dietë nuk do të thotë të heqësh dore nga ushqimet, por të konsumosh gjithçka në mënyrën dhe sasinë e duhur!
Për tu bërë pjesë e shërbimit taxi në qytetin e Korçës dhe Elbasanit, kontaktoni në numrin : 0699917187.
Ju mirëpresim tashmë dhe me paketat oferte 3 mujore!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart