E-book – Rekomandime ushqimore per femijet e moshes 6 muaj+

15.00

Category:

E Book është një material shumë i dobishëm për nënat e reja që shpesh herë janë konfuze me çfarë ushqimi të fillojnë apo çfarë muaji dhe për ato nëna të cilat kanë marrë informacione të gabuara nga persona që nuk janë informuar mbi studimet e fundit.
E Book përmban:
🔸88 faqe në formë power point pdf
🔸Informacion si do të filloni ushqimin tek fëmijët +6Muaj
🔸Radhen që do të ndiqni të ushqimeve
🔸Çfarë nuk duhet të konsumojnë fëmijët nën 1 vit
🔸Mënyrën si mund të ofroni ushqimet e fruluara ose të pafruluara
🔸Informacion për pajisjet që ju nevojiten
🔸Informacion për ushqimet e rrezikshme që duhet të shmangni në rast mbytjeje
🔸Informacion se me cilat vakte dhe cilin muaj duhet të filloni
🔸Rekomandime për të lehtësuar proçesin e të ushqyerit kur fëmija e refuzon dhe është tekanjoz
🔸Recetat e para të foshnjave
🔸Shembuj vaktesh etj

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “E-book – Rekomandime ushqimore per femijet e moshes 6 muaj+”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart