Udhezime ushqimore mbi shtatzanine e shendetshme – Ebook

15.00

E Book eshte nje udhezues rreth ushqyerjes gjate periudhes se shtatzanise.
Te gjitha femrat qe deshirojne te kene me teper informacion rreth ushqyerjes gjate shtatzanise dhe te gjitha femrat qe jane shtatzene, ky udhezues eshte per ju!
E book permban:
🔸benefitet e nje diete te ekuilibruar gjate shtatzanise
🔸rekomandimet dietologjike per secilin grup ushqimor ne periudha te caktuara te shtatzanise dhe sasite perkatese
🔸rekomandime mbi rritjen ne peshe gjate kesaj periudhe
🔸lendet ushqyese qe duhet te marre nje grua shtatzene
🔸keshilla mbi higjenen dhe semundjet qe shkaktohen nga ushqimet e kontaminuara
🔸ushqimet dhe zakonet qe duhet te shmangni gjate kesaj periudhe
🔸rekomandime mbi aktivitetin fizik
🔸ushqyerja gjate laktacionit dhe rekomandime per grupet ushqimore dhe sasite perkatese
🔸shembull ditor i nje regjimi te shendetshem gjate shtatzanise

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Udhezime ushqimore mbi shtatzanine e shendetshme – Ebook”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart