Ebook – Rekomandime si te lehtesoni kapsllekun tek foshnjat

15.00

Category:

45 faqe ne forme prezantimi qe permbajne:

🔸Cfare eshte kapslleku
🔸Cfare e shkakton kapsllekun
🔸8 hapa si mund te trajtojme kapsllekun tek foshnjat
🔸Ushqimet miqesore me jashteqitjen
🔸Rekomandime mbi konsumin e ujit
🔸Rekomandime mbi zevendesimet e duhura
🔸Rekomandime mbi masazhin abdominal & aktivitetin fizik
🔸Disa receta me ushqime qe ndihmojne lehtesimin e kapsllekut
🔸Menu javore me 5 vakte qe perfshin ushqime miqesore per lehtesimin e kapsllekut (me te dyja metodat: BLW dhe USHQIME TE FRULUARA)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ebook – Rekomandime si te lehtesoni kapsllekun tek foshnjat”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart