Rezultat i garantuar

Kur pacienti ne foto erdhi ne kliniken tone para 1 muaji,

Kur pacienti ne foto erdhi ne kliniken tone para 1 muaji, kishte probleme me kolesterolin e larte , ndonse ishte vec 23 vjec. Gjate analizes trupore, rezultoi se kishim probleme me peshen dhe masen dhjamore.PAS 1 MUAJI REGJIM USHQIMOR TE SHENDETSHEM,ME 5 VAKTE TE PLOTA, PA ELEMINUAR ASNJE USHQIM, ( dhe ne rastin konkret pa …

Kur pacienti ne foto erdhi ne kliniken tone para 1 muaji, Read More »

Z. Sofia, është një nga pacientet më këmbëngulëse të klinikës sonë!

Vjen enkas nga Gjirokastra pĂ«r tĂ« na takuar dhe ndahemi gjithmonĂ« shumĂ« tĂ« kĂ«naqura se bashku.Rezultati qĂ« ju shihni vjen duke ndjekur njĂ« dietĂ« tĂ« shĂ«ndetshme ushqimore, me plot 5 vakte. Pa dieta ekstreme apo detox. Kur jemi takuar pĂ«r herĂ« tĂ« parĂ« me Z.Sofia , ajo vuante nga problemet me tensionin dhe kolesterolin , …

Z. Sofia, Ă«shtĂ« njĂ« nga pacientet mĂ« kĂ«mbĂ«ngulĂ«se tĂ« klinikĂ«s sonĂ«! Read More »

Shopping Cart