DIETA NE LAKTACION ONLINE

Vajza ne foto ka disa muaj qe ka lindur, ndodhet ne Austri dhe para 2.5 muajsh na i besoi ne shendetin e saj.
Sot jemi plot minus 11 kg per vetem 2 muaj e gjysme.
Pa asnje problem shendetesor!
Pa asnjë problem me ushqyerjen me qumësht gjiri të bebes.
Thjesht 11 kg me pak!
Faleminderit te gjitheve ju qe na besoni shendetin tuaj dhe pse ndodheni larg Shqiperise!
Jemi te lumtur per te tilla rezultate.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart