Z. Sofia, është një nga pacientet më këmbëngulëse të klinikës sonë!

Vjen enkas nga Gjirokastra për të na takuar dhe ndahemi gjithmonë shumë të kënaqura se bashku.
Rezultati që ju shihni vjen duke ndjekur një dietë të shëndetshme ushqimore, me plot 5 vakte. Pa dieta ekstreme apo detox. Kur jemi takuar për herë të parë me Z.Sofia , ajo vuante nga problemet me tensionin dhe kolesterolin , të cilat tani nuk ekzistojnë më.
Nuk ndjen uri!
Është e shëndetshme dhe ne formen me te mire te saj!
Nëse dëshironi të bëheni pjesë e jona, kontaktoni në numrat e telefonit: 0683925352 ose 0699917187.
Ju mirëpresim!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart