Kur pacienti ne foto erdhi ne kliniken tone para 1 muaji,

Kur pacienti ne foto erdhi ne kliniken tone para 1 muaji, kishte probleme me kolesterolin e larte , ndonse ishte vec 23 vjec. Gjate analizes trupore, rezultoi se kishim probleme me peshen dhe masen dhjamore.
PAS 1 MUAJI REGJIM USHQIMOR TE SHENDETSHEM,ME 5 VAKTE TE PLOTA, PA ELEMINUAR ASNJE USHQIM, ( dhe ne rastin konkret pa kryer aktivitet fizik), DUKE U PERPJEKUR TE STABILIZOJME PROBLEMET ME KOLESTEROLIN,NE ARRITEM TE ELEMINONIM PESHEN NE – 4 KG. NJE PESHE E PERQENDRUAR NE ZONEN ABDOMINALE, E CILA ESHTE NJE DESHMI QE PROBLEMET ME KOLESTEROLIN JANE GJITHASHTU DUKE U PERMIRESUAR.
Kemi ende pune perpara , por fillimi I mire eshte nje stimul I madh drejt qellimit!
Mos harroni se me vullnet dhe deshire per tu permiresuar, mund te arrihen te gjitha objektivat qe ju I vendosni vetes suaj!
Per tu bere pjese e klinikes sone, telefononi ne nr 0683925352 ose 0699917187.
Ju mirepresim!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart