ZERO AKTIVITET FIZIK – VETEM REGJIM USHQIMOR

👉 ZERO AKTIVITET FIZIK – VETEM REGJIM USHQIMOR
👉ZERO URI – VETEM VAKTE TE PLOTE DHE TE SHENDETSHEM
👉 – 8 KG – NË VETEM 2 MUAJ
👉 0699917187 / 0683925325 – KETU KONTAKTONI PER TE ZBULUAR SEKRETIN.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart