Sherbim Taxi

Sherbim Taxi

Nese ka kohe qe po mendoni te bini nga pesha dhe te ushqeheni shendetshem, por nuk keni kohe te gatuani, ne ju ofrojme sherbimin taxi te ushqimit te personalizuar ne qytetin e Korces dhe Elbasanit.Gjithcka e fresket, larmishmeri ushqimesh dhe shije shume e mire do ju shoqeroje gjate kohes qe ndiqeni sherbim taxi.Aktualisht, me nje …

Sherbim Taxi Read More »

Shopping Cart