Regjimi ushqimor i shëndetshëm

Regjimi ushqimor i shëndetshëm, përfshin një sërë hapash që harmonizojnë njëra tjetrën dhe japin rezultatet që kërkojmë të gjithë.
Kur flasim për të i referohemi:
1. Konsumimin e 5 vakteve të shëndetshëm gjatë ditës,me diferencë kohore 3 orë.
2. Konsumimin e të paktën 2l- 2.5l ujë.
3. Konsumimin e perimeve dhe frutave të stinës.
4. Kontroll mbi sasinë.
5. Eleminimin/Reduktimi e produkteve të gatshme.
6. Kontroll mbi konsumimin e embelsirave dhe alkoolin.
7. Kryerjen e të paktën 1 orë aktivitet fizik gjatë ditës.
Hapat e lartpërmendura , janë ato që na çojnë drejt një ushqyerje dhe jetese të shëndetshme.
Ju do të shihni tek postimi yne sesi duket një regjim ushqimor ditor i shëndetshëm.
Ushqimet që përmban dhe sasinë e tyre.
Nëse dëshironi të mbani një peshë konstante, kjo formë e të ushqyerit është e duhura!
Komentoni dhe ju poshtë fotos regjimin ushqimor tuajin aktual, të shohim sesa i përafrohet regjimit të sugjeruar nga ne.
Ne kujdesemi për shëndetin tuaj!
Jeni ju që zgjidhni të na besoni!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart