Nëse ndonjëherë ndjeheni konfuze sesi duhet të përngjaje një vakt i shëndetshëm

Nëse ndonjëherë ndjeheni konfuze sesi duhet të përngjaje një vakt i shëndetshëm, të paktën nga ana vizive, ju ndihmojme me foton që kemi postuar.
E nëse ju do të pyesni për sasinë e përbërjes dhe kaloritë, më sipër keni një shembull të një vakti normal, të shëndetshëm!
Si mendoni sikur në ditët në vazhdim të ndiqni shembullin e pjates sonë dhe të na i dërgoni me foto?
Bëni tagg mikeshën tuaj dhe konsiderojeni \”nje sfide të hapur\”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart