Ja se sa kalori permbajne ushqimet e tryezes se nates se nderrimit te viteve!

Pa dashur të prishim atmosferën festive të tryezave tuaja dhe planet e fundvitit, na duhet t\’ju tregojme sesa kalori përmbajnë ushqimet tradicionale që përgatisim.
Mund te konsumojme gjithcka na pelqen, por duhet te tregohemi te zgjuar me sasine e porcioneve!
Gëzuar festat!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart