Dreka sot sherbim taxi:🥗♨️

Patate furre me pule dhe curry, sallate me perime te ziera.
Ushqimi i klinikes sone, ju ofrohet sherbim taxi ne qytetin e Korces dhe Elbasanit. Aktualisht me nje super oferte per paketat 3 mujore ne te cilat mund te zgjidhni te beheni pjese.
Ju mirepresim ne Diet Plan 1 – Korce dhe Diet Plan II – Elbasan
Diet Plan, gjendet aty ku ju deshironi dhe nepermjet konsultave online ne te gjithe boten!
Per me teper informacion kontaktoni ne nr📲📲📲0699917187.
Ju mirepresim!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart