Benefitet e sheges

Ne vjeshte, nje nga frutat qe i perket sezonit eshte shega.
Benefitet e saj jane te panumerta. Une ju keshilloj qe mos ta ndani nga tryeza. Mund te pergatisni sallatra te ndryshme me shege, lengje te shtrydhur, snack, mesvakte dhe uje me fruta. Shfrytezojini sa me teper te keni mundesi frutat dhe perimet e stines, sepse i gjeni lehtesisht dhe perfitoni vlerat e tyre ushqyese.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart