Sherbimin taxi me menun dietike nga Diet Plan💣…

Dreka sot sallate mix me fileto pule dhe salce agrumesh ,supe kremoze spinaqi.🥗🍵🍗
Per abonime ne qytetin e Korces edhe Elbasanit kontaktoni tek nr 0699917187 📞
🥁🥁Oferta 3 mujore/sherbim taxi..
🖥Per te gjithe ju qe nuk keni mundesi te na vizitoni ,ofrojme sherbimin e konsultes ONLINE kudo qe jeni ..
Ju mirepresim !
Na kontaktoni …😁😁

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart