Një gotë alkool në darkë? 🍷🥂

Një gotë alkool në darkë? 🍷🥂
Një gotë tjetër në daljet me miqtë dhe gjatë netëve të dimrit në karantinë?
Kjo dashuri kaq \”e brishtë\” për një produkt si alkooli, është mjaftueshëm kalorike për një regjim të shëndetshëm ushqimor, kështu që kujdes me abuzimin!
Një gotë alkool, nuk është thjesht \”një gotë alkool\”!
.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart