Konsulte Formë

Vendos adresen tuaj te emailit

Per Gra

(Psh: Kam 3 vite qe mbaj kete peshe)

Zakonet e te ushqyerit

Pershkruani rregjimin tuaj ushqimore te nje dite te zakonshme.

Plotesoni orarin dhe ushqimet qe konsumoni.

Si psh: ne ora 8:30 konsumoj 1 flxh caj kos me 3 luge gjelle tershere+ kokrra bajame

Psh:1 filxh caji kos+3 luge gjelle tershere+5 kokrra bajame.
Psh: 1.5L
Shopping Cart