KONSULTA DIETOLOGJIKE PER ULJEN E PESHES

\"\"

Konsulta dietologjike per rienien e peshes  zhvillohet online dhe fizikisht ne zyre.

Konsultat dietologjike per renie te peshes  mund te zhvillohen dhe per  te rritur dhe per   femije nga mosha + ……..

Nese I referohemi termit ‘renie e shendetshme’, sipas OBSH, I referohemi nje vlere mesatare prej 2kg-4 kg ne muaj. E thene ndryshe 0.5 kg – 1 kg ne jave. Natyrisht qe kjo renie varet dhe nga pesha fillestare ne te cilen eshte pacienti para nisjes se dietes.

Per te marre me teper informacion mbi konsultat fizike per humbje peshe (klikoni ketu) ose online per humbje peshe (klikoni ketu) , ose mund te telefononi ne numrat tane te kontaktit 0699917187.


Merr Konsulten

Shopping Cart