Contact Me

\"image\"
\"image\"

Menyrat tona te kontaktit

Adresa:

Korce: Rr Clirimi Korces.
Elbasan: Rr. 28 Nentori, pallati Adrian Turku, Elbasan.

Oraret e zyrave:

E hene – E shtune : 9:00 – 17:00

Nr Tel:

Nr 1: +355 683925352

Nr 2: +355 686085454

\"image\"
\"image\"

Dergoni mesazhin tuaj

Dergoni mesazhin tuaj direkte ne stafin tone duke mbushur fushat e meposhtme dhe te shkruani kerkesen tuaj

[contact-form-7 id=\”2428\” title=\”page contact me\”]

Shopping Cart