faleminderit

Ju faleminderit qe na perzgjodhet ne per kryerjen e konsultes.

Ne kemi marre te dhenat qe ju sapo plotesuat. Ne do ti shqyrtojme dhe brenda pak kohesh do ju njoftojme rreth rezultateve. 

\”Per te perfunduar procesin e blerjes se paketes ju lutem ne emailin tuaj ju kemi derguar bashke me informacionet e paketes dhe llogarine tone bankare, beni transferten bankare dhe menjehere do te merrni njoftim nga ne per rezultatet e konsultes\”

Shopping Cart